Watersportvereniging Swift

Watersportvereniging Swift is een Jachthaven gelegen aan Hanzestraat 72 in .

Meer informatie over Watersportvereniging Swift in

WSV Swift is een watersportvereniging gevestigd in Swifterbant. De vereniging telt ongeveer 70 leden en is geschikt voor gemotoriseerde watersport. De jachthaven heeft een gunstige ligging om verschillende bestemmingen in Nederland te bereiken. Passanten zijn altijd welkom en kunnen gebruikmaken van de passantenbox of in overleg met de havenmeester een andere ligplaats krijgen. Het liggeld voor passanten varieert van €7,50 per nacht tot €150,00 per 31 dagen. De haven beschikt over voorzieningen zoals verlichting, water-aftappunten en stroompalen. Het clubgebouw heeft toiletten, douches en faciliteiten voor chemische toiletten. Het winkelcentrum, horecagelegenheden en een benzinestation zijn op loopafstand bereikbaar. Voor vragen en contactgegevens van het bestuur en de havenmeester kunt u terecht op de website.

Wil je weten wat Watersportvereniging Swift verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Watersportvereniging Swift of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Watersportvereniging Swift? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Watersportvereniging Swift het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Watersportvereniging Swift reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Watersportvereniging Swift

Bezoekers bekeken ook