Vlijm Zand en Grint

Vlijm Zand en Grint is een Zandgroeve gelegen aan Zuiderzeestraatweg West 109 in .

Meer informatie over Vlijm Zand en Grint in

Zandengrint is een bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt, zoals grondwerk, straatwerk, containerverhuur, mobiele betoncentrale, transport, gladheidsbestrijding en terreinonderhoud. Ze hebben ook een webshop waar je meer dan 100 producten kunt vinden, zoals grind, split, halfverharding, zand, grond, grondverbeteraars en afvalzakken. Je kunt online bestellen en het product gemakkelijk thuis laten bezorgen of afhalen bij hun opslaglocatie in Doornspijk. Het bedrijf heeft ook een open dag georganiseerd op 19 november, waarbij het nieuwe terrein, de loods en het assortiment konden worden bekeken. Er waren activiteiten voor kinderen en een raad- en winactie. Ze bedanken alle aanwezigen voor hun bezoek. Enkele producten die ze aanbieden zijn basalt split, Limburgs wit grind en Polar White keien. Het bedrijf is gevestigd in Doornspijk en de openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 8:00 tot 12:30 uur.

Wil je weten wat Vlijm Zand en Grint verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vlijm Zand en Grint of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vlijm Zand en Grint? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vlijm Zand en Grint het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Vlijm Zand en Grint reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vlijm Zand en Grint

Bezoekers bekeken ook