VKD-SERVICE

VKD-SERVICE is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Oude Hogeweg 12D in .

Meer informatie over VKD-SERVICE in

VKD-Service is een bedrijf dat oude militaire voertuigen restaureert en weer in ere herstelt uit de Tweede Wereldoorlog en de periode na de oorlog. Het bedrijf is ontstaan door de liefde voor het sleutelen aan voertuigen, die al van jongs af aan aanwezig was bij de eigenaar. Op latere leeftijd heeft hij een opleiding gevolgd en de benodigde diploma's behaald. Op 1 mei 2018 heeft hij zijn eigen onderneming opgezet. Het bedrijf biedt ook goedkope brandstof aan voor oldtimers, omdat veel mensen ervoor kiezen om op gas te rijden vanwege de hoge brandstofprijzen. Bezoekers worden uitgenodigd om langs te komen en te zien waar de eigenaar trots op is.

Wil je weten wat VKD-SERVICE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VKD-SERVICE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VKD-SERVICE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VKD-SERVICE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar VKD-SERVICE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VKD-SERVICE

Bezoekers bekeken ook