Visserijvereniging "Ons Belang"

Visserijvereniging "Ons Belang" is een Hengelclub gelegen aan Smedestraat 14 in .

Meer informatie over Visserijvereniging "Ons Belang" in

Bestuur "Ons Belang" hoopt dat de geplande excursie op 19 februari kan doorgaan. De excursie naar Harderwijk staat in het teken van de visserij en omvat een bezoek aan de botterstichting, een stadswandeling en een afsluiting bij de palingrokerij. Daarnaast wordt er een ledenvergadering gehouden op 11 maart. Verder worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse punterzeilwedstrijd op 25 september. Helaas kunnen er dit jaar geen evenementen plaatsvinden vanwege de huidige coronasituatie. Tot slot wordt er een excursie naar Kampen georganiseerd, waarbij er een rondleiding over de werf en een bezoek aan de Kogge plaatsvindt.

Wil je weten wat Visserijvereniging "Ons Belang" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Visserijvereniging "Ons Belang" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Visserijvereniging "Ons Belang"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Visserijvereniging "Ons Belang" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Visserijvereniging "Ons Belang" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Visserijvereniging “Ons Belang”

Bezoekers bekeken ook