Van Suus

Van Suus is een Woonwinkel gelegen aan Singel 16 in .

Meer informatie over Van Suus in

Van Suus is een webshop waar je mooie artikelen kunt vinden voor stoer wonen. De eigenaar, Suzanne, is in 2016 begonnen met het verkopen van spullen via social media en heeft nu ook een eigen webshop. De artikelen in de webshop bestaan uit een mix van oud en nieuw en hebben verschillende stijlen, zoals sober, stoer, landelijk en brocante. Suzanne vindt het ook leuk om meubels een nieuwe look te geven met haar schilderskwast. Je kunt de spullen ophalen of rondneuzen op afspraak. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Van Suus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Suus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Suus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Suus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Van Suus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Suus

Bezoekers bekeken ook