Ten Have auto's

Ten Have auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan J.P. Broekhovenstraat 33 in .

Meer informatie over Ten Have auto's in

Ten Have Auto's is een autodealer die gespecialiseerd is in de verkoop van auto's, reparaties, onderhoud, autocleaning, spot repair, auto inkoop en financiering. Ze zijn alleen geopend op afspraak om zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 0653662001. Ze bieden ook carcleaning diensten aan, zoals polijsten, waxen en handwassen. Daarnaast kunt u bij Ten Have Auto's terecht voor onderhoud en hebben ze een Mercedes A35 AMG uit 2019 te koop voor €47,500. Het bedrijf is gevestigd in Elburg en hun contactgegevens zijn: JP Broekhovenstraat 33, 8081 HB Elburg, Mob. 06-53662001, Email: info@tenhaveautos.nl.

Wil je weten wat Ten Have auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ten Have auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ten Have auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ten Have auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Ten Have auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ten Have auto’s

Bezoekers bekeken ook