Vacature: Supply chain Productie Planner (High Tech)

Aan het werk in t Harde,  Gelderland als Planner productie?

In de categorie Inkoop/Logistiek/Transport, Overig is een vacature vrijgekomen voor de functie van Supply chain Productie Planner (High Tech). Je werkt hier in de Industrie, Overig branche.

Je kunt per 21-03-2024 beginnen en de einddatum is op 19-05-2024. Je kunt aan de slag met een Vast contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben 4 mensen gereageerd op de vacature Supply chain Productie Planner (High Tech).

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Supply chain Productie Planner (High Tech). 

Eisen vacature Supply chain Productie Planner (High Tech)

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens HBO  zijn. De functie is voor minimaal 40 uren in de week met een maximale werkweek van 40  uren.

In het kort over deze vacature in t Harde:


Salaris indicatie
Minimaal onbekend- onbekend

Werkperiode
21-03-2024 -19-05-2024

Werkuren
40-40

Locatie
t Harde,Gelderland

Opleidingsniveau
HBO

Contracttype
 Vast

Branche
 Industrie, Overig

Functietitel
Planner Productie

Direct solliciteren
https://www.logischwerving.nl/vacatures/vacature-supply-chain-productie-planner-high-tech-588959-11.html?utm_source=jobmarketing&utm_medium=nationale_vacaturebank&utm_campaign=rm_20240165

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Logisch i.o.v. Mogema door naar het volgende email adres p.j.venema@logischwerving.nl ter name van Pieter-Jan te mailen. Bellen is ook mogelijk via 06-51028638. Vraag daarbij naar Pieter-Jan Venema.

Zelf je vacature uitzetten via deElburggids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Supply chain Productie Planner (High Tech)

Lijkt de vacature Supply chain Productie Planner (High Tech) in t Harde iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potentiĂ«le werkgever Logisch i.o.v. Mogema. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Supply chain Productie Planner (High Tech) eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Supply chain Productie Planner (High Tech) en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Elburg.

Laat dit artikel viral gaan in Elburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of deElburgGids Redactie
deElburgGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deElburggids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Vacatures Elburg
  2. Supply chain Productie Planner (High Tech) Logisch i.o.v. Mogema 21-03-2024

Meer vacatures in Elburg