Aanvullend besluit betreffende bestemmingsplan ‘Huisdijk – Gerichtenweg’, Elburg

DeElburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvullend besluit betreffende bestemmingsplan ‘Huisdijk – Gerichtenweg’, Elburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend, dat de gemeenteraad op 16 oktober 2013 een aanvullend besluit heeft genomen betreffende de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Huisdijk – Gerichtenweg’. Het besluit heeft betrekking op het aan het bestemmingsplan als bijlage toevoegen van de “Exploitatieopzet plan Huisdijk” en op het aanvullen/wijzigen van de Toelichting van het bestemmingsplan. Dit besluit is genomen naar aanleiding van een tussenuitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 9 oktober 2013 betreffende dit bestemmingsplan. Het bestemmingsplan “Huisdijk – Gerichtenweg” voorziet in een planologische regeling voor het realiseren van 11 nieuwe woningen aan de Huisdijk hoek Gerichtenweg met de bijbehorende infrastructuur en het uitbreiden van de bestaande traforuimte aan de Huisdijk. Dit bestemmingsplan is door de raad vastgesteld op 25 maart 2013. Met ingang van woensdag 6 november 2013 liggen de raadsbesluiten, het bestemmingsplan en de daarbij behorende bijlagen voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) en kunnen deze worden geraadpleegd via de gemeentelijke website: http://www.elburg.nl onder Bekendmakingen, Bestemmingsplan en op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.BPHUISGERICHT2012-VST2

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deElburggids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deElburggids.nl
Redactie deElburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen elburg
  2. stcrt-2013-29806

Gerelateerde berichten