Bekendmaking overschrijding wettelijke termijn actualisering bestemmingsplan Buitengebied voor randmeerkust, Elburg

DeElburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bekendmaking overschrijding wettelijke termijn actualisering bestemmingsplan Buitengebied voor randmeerkust, Elburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van de artikelen 9.1.4 Invoeringswet Wet ruimtelijke ordening en 3.1 lid 2 en 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat voor een gebied langs de Veluwerandmeren op 1 juli 2013 een bestemmingsplan geldt, dat niet binnen de gestelde wettelijke termijn (10 jaar) geactualiseerd is. Het betreft hier het gebied globaal gelegen tussen het Veluwerandmeer, de gemeentegrens met Nunspeet, de Oude Zeeweg c.q. het verlengde daarvan en het recreatiepark Veluwe Strandbad. Voor dit gebied blijft gelden het bestemmingsplan “Buitengebied” vastgesteld op 4-2-1980. Dit geldende bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentekantoor bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Op een nader te bepalen tijdstip zal voor de herziening van dit geldende bestemmingsplan een ontwerpbestemmingsplan worden opgesteld en voor een ieder ter inzage worden gelegd. Vanaf dat moment kunnen inspraakreacties en/of zienswijzen betreffende dit (voor)ontwerpplan worden ingediend. Hiervan zal mededeling worden gedaan in de Huis aan Huis en in de Staatscourant en op de website www.elburg.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deElburggids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deElburggids.nl
Redactie deElburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen elburg
  2. stcrt-2013-20203

Gerelateerde berichten