Star Training

Star Training is een Personal trainer gelegen aan Westerlengte 2 in .

Meer informatie over Star Training in

Bij Star Training krijg je personal training en personal coaching voor blijvend resultaat. Het programma is de start van een nieuwe jij en is gericht op de lange termijn. Je moet zelf het werk doen en 100% commitment tonen. Vincent heeft veel geleerd van het traject en raadt het iedereen aan. Er is een gratis 3-delige videotraining beschikbaar om de eerste stappen te zetten richting je droomlichaam en -leven. Star Training biedt 3 personal training programma's aan, variërend van 45 tot 90 dagen, of een persoonlijk programma. Jeffrey Staring is een ervaren personal trainer met een passie voor het menselijk lichaam en biedt unieke resultaten. Hij is beschikbaar voor coaching en contact via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Star Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Star Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Star Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Star Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Star Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Star Training

Bezoekers bekeken ook