Sportschool Derk's Gym

Sportschool Derk's Gym is een Sportschool gelegen aan Wolkamerweg 40 in .

Meer informatie over Sportschool Derk's Gym in

Derks Gym is een sportschool die al 30 jaar wordt gerund door Derk en Miranda, samen met hun zonen en werknemers. Ze staan bekend om hun passie en het belang dat iedereen veilig en fijn kan sporten in hun sportschool. Ze bieden sportadvies op maat en er is altijd ruimte voor een praatje en een kop koffie. De sportschool is geschikt voor jong en oud, kinderen kunnen al vanaf 6 jaar deelnemen aan Budolessen, tieners kunnen op een verantwoorde manier aan hun kracht en conditie werken, en ook 65+'ers weten de sportschool steeds vaker te vinden. Derks Gym heeft een moderne faciliteit met meer dan 1000 m2 aan kracht-, cardio- en fitnessapparatuur. Het adres van Derks Gym is Wolkamerweg 40, 8084 GD ‘t Harde, en het telefoonnummer is 0525-654107 (bellen tijdens openingstijden).

Wil je weten wat Sportschool Derk's Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportschool Derk's Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportschool Derk's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Derk's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Sportschool Derk's Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportschool Derk’s Gym

Bezoekers bekeken ook