Schaatstrainingsgroep Elburg

Schaatstrainingsgroep Elburg is een Schaatsclub gelegen aan Botterstraat 29 in .

Meer informatie over Schaatstrainingsgroep Elburg in

De tekst gaat over de mogelijkheden om beter te leren schaatsen en zelfs wedstrijden te schaatsen bij de vereniging. Ze bieden het hele jaar door trainingen, lessen en activiteiten aan. Als je geïnteresseerd bent, kun je een proefles volgen of lid worden door een app te sturen naar Tom. Voor meer informatie kun je op een link klikken of het contactformulier invullen. Bij een proefles betaal je de entree van de kunstijsbaan. Daarnaast zijn er vacante functies binnen de activiteiten- of sponsorcommissie, waar je interesse in kunt tonen door een mail te sturen naar voorzitter@stgelburg.nl. Kortom, je kunt nu lid worden van de gezellige schaatsclub S.T.G. Elburg.

Wil je weten wat Schaatstrainingsgroep Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schaatstrainingsgroep Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schaatstrainingsgroep Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaatstrainingsgroep Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Schaatstrainingsgroep Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schaatstrainingsgroep Elburg

Bezoekers bekeken ook