Rosas Sfeerboutique

Rosas Sfeerboutique is een Woonwinkel gelegen aan Beekstraat 44 in .

Meer informatie over Rosas Sfeerboutique in

Rosas Sfeerboutique heeft een update gegeven over de nieuwe producten die ze verkopen. Ze hebben mooi servies van IB laursen, kerst- en woondecoratie, elektrische kaarsen, nieuw glaswerk van vasetheworld en een nieuwe serie van Dutz glas in de kleur terracotta. Daarnaast hebben ze ook sfeervolle woonaccessoires, hanglampen en verse planten. De winkel is weer open volgens de normale openingstijden, maar wel tot 17.00 uur. Het assortiment is in kerstsfeer en de winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Rosas Sfeerboutique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rosas Sfeerboutique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rosas Sfeerboutique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rosas Sfeerboutique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Rosas Sfeerboutique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rosas Sfeerboutique

Bezoekers bekeken ook