Restaurant Miyako

Restaurant Miyako is een Sushirestaurant gelegen aan Eperweg 107 in .

Meer informatie over Restaurant Miyako in

Miyako, een sushirestaurant, kondigt aan dat ze geen gratis wasabi, gember en sojasaus meer weggeven vanwege de plastic regelingen. Klanten kunnen deze items nu zelf bestellen op de website. Verder kunnen klanten na iedere bestelling aan het rad draaien voor kans op mooie prijzen en maakt Foodticket elke 6 maanden kans op een gloednieuwe Toyota Aygo. Miyako biedt ook bezorg- en afhaaldiensten aan. Klanten kunnen gemakkelijk en snel bestellen op de eigen website en ervoor kiezen om het eten te laten bezorgen op een gekozen tijdstip of om het zelf op te halen. Betaling kan direct online worden gedaan met iDEAL. De locatie van Miyako is op de Eperweg 107 in 't Harde, en de contactgegevens zijn 0525 651346. De bezorgtijden en afhaaltijden zijn niet gespecificeerd in de tekst.

Wil je weten wat Restaurant Miyako verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Miyako of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Miyako? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Miyako het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Restaurant Miyako reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Miyako

Bezoekers bekeken ook