Pedicure Heidi

Pedicure Heidi is een Nagelstudio gelegen aan Lupine 3 in .

Meer informatie over Pedicure Heidi in

Welkom bij pedicure Heidi in Elburg! Heidi heeft na 25 jaar in de zorg besloten om pedicure te worden en is in 2022 gestart met de opleiding. Ze vindt het pedicure vak erg leuk vanwege het verzorgende aspect en het persoonlijke contact. Na haar zomervakantie in 2023 is haar praktijk weer geopend. Heidi benadrukt het belang van een goede voetverzorging om klachten en pijntjes te voorkomen. Als basis-pedicure verzorgt ze voetbehandelingen zonder medische indicatie, dus geen risicovoeten van mensen met diabetes en/of reuma. In juli is Heidi geslaagd voor haar laatste praktijkexamen. Ze is ook aspirant lid van een bepaalde organisatie.

Wil je weten wat Pedicure Heidi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Heidi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Heidi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Heidi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Pedicure Heidi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Heidi

Bezoekers bekeken ook