Multifunctioneel Centrum (MFC) 't Huiken Kulturhus

Multifunctioneel Centrum (MFC) 't Huiken Kulturhus is een Buurthuis gelegen aan Lange Wijden 33 in .

Meer informatie over Multifunctioneel Centrum (MFC) 't Huiken Kulturhus in

Het Kulturhus van Elburg, genaamd 't Huiken, is een multifunctioneel centrum voor sport en cultuur met veel activiteiten en mogelijkheden. Naast diverse sportieve activiteiten biedt het centrum ook een grote sporthal met plaats voor ongeveer 1200 bezoekers. Er zijn diverse zalen beschikbaar voor evenementen, cursussen, tentoonstellingen, vergaderingen en nog veel meer. Het centrum beschikt over ruime parkeergelegenheid en kan ook de catering verzorgen. Het Kulturhus wordt beheerd door de Vereniging Gemeenschapscentrum Elburg, die bestaat uit meer dan 50 verenigingen en organisaties op het gebied van cultuur en sport. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via het opgegeven telefoonnummer en e-mailadres.

Wil je weten wat Multifunctioneel Centrum (MFC) 't Huiken Kulturhus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Multifunctioneel Centrum (MFC) 't Huiken Kulturhus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Multifunctioneel Centrum (MFC) 't Huiken Kulturhus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Multifunctioneel Centrum (MFC) 't Huiken Kulturhus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Multifunctioneel Centrum (MFC) 't Huiken Kulturhus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Multifunctioneel Centrum (MFC) ’t Huiken Kulturhus

Bezoekers bekeken ook