Maatschap G.E.H. ten Haken C.S.

Maatschap G.E.H. ten Haken C.S. is een Tandarts gelegen aan Burgemeester Ulco de Vriesweg 7 in .

Meer informatie over Maatschap G.E.H. ten Haken C.S. in

De tandartspraktijk in 't Harde, genaamd Tandarts ten Haken, hecht veel waarde aan goede mondverzorging en persoonlijk contact. Het team bestaat uit tandarts Edwin ten Haken, mondhygiëniste Yvonne ten Haken-Baselmans en assistentes Hendrina van den Brink en Rietje van Norel. De praktijk biedt algemene tandheelkundige zorg, met aandacht voor parodontologie en preventie. Ze zijn gespecialiseerd in CEREC CAD/CAM kronen en facings, wortelkanaalbehandelingen, vullingen, prothesewerk en kronen en protheses op implantaten. Voor specialistische tandheelkundige zorg werken ze samen met gedifferentieerde tandartsen en specialisten. Door middel van hun nieuwe website kunnen patiënten op de hoogte blijven van praktijk- en tandheelkundige informatie en kunnen ze contact opnemen via het contactformulier. De contactgegevens van de praktijk zijn: Burg. U. de Vriesweg 7, 8084 AP 't Harde, telefoonnummer 0525-651577. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag van 08:00 tot 17:00 uur en op donderdag en vrijdag van 08:00 tot 12:30 uur. Het is mogelijk om online in te schrijven.

Wil je weten wat Maatschap G.E.H. ten Haken C.S. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap G.E.H. ten Haken C.S. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap G.E.H. ten Haken C.S.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap G.E.H. ten Haken C.S. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Maatschap G.E.H. ten Haken C.S. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap G.E.H. ten Haken C.S.

Bezoekers bekeken ook