Lötters edelstenenmuseum/ Galerie

Lötters edelstenenmuseum/ Galerie is een Juwelier gelegen aan Vischpoortstraat 28 in .

Meer informatie over Lötters edelstenenmuseum/ Galerie in

Bij de Vischpoortstraat in Elburg bevindt zich een pand waar Marcel Lötters al 34 jaar lang werkt aan een bijzondere collectie stenen, edelstenen en sieraden. Het pand is een plek waar kunstliefhebbers rond kunnen lopen en waar men op zoek kan gaan naar een pronkstuk voor in de huiskamer of een sieraad voor om de hals. Marcel Lötters vertelt dat zijn passie voor edelstenen al op jonge leeftijd is ontstaan en dat hij het fascinerend vindt hoe een ruwe steen steeds mooier wordt na behandeling. Zijn passie is geboren uit een hobby.

Wil je weten wat Lötters edelstenenmuseum/ Galerie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lötters edelstenenmuseum/ Galerie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lötters edelstenenmuseum/ Galerie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lötters edelstenenmuseum/ Galerie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Lötters edelstenenmuseum/ Galerie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lötters edelstenenmuseum/ Galerie

Bezoekers bekeken ook