Liesbeth Godeschalk - Yoga, Coaching & Leefstijl (GLI)

Liesbeth Godeschalk - Yoga, Coaching & Leefstijl (GLI) is een Coachingscentrum gelegen aan Verlengde Schietweg 8 in .

Meer informatie over Liesbeth Godeschalk - Yoga, Coaching & Leefstijl (GLI) in

Body & Mind Studio op 't Harde biedt een rustige en vredige omgeving waar men kan ontstressen en helen. De yogalessen zijn gericht op het hydrateren van fascia, wat positieve effecten heeft op de huid en het energieniveau. De Yang yoga les is een samenvoeging van verschillende stromingen met als doel ontspanning en activatie. Daarnaast wordt er ook coaching en therapie aangeboden, waarbij een energetische coach begeleiding biedt bij een innerlijke reis. Er worden 10 redenen gegeven om te investeren in een gezonde body & mind, zoals je goed voelen in je lichaam, mentale blokkades opheffen en meer balans ervaren. Lichaamsbewustzijn is belangrijk om fit en gezond te blijven, terwijl stressreductie helpt om de cortisollevels te verlagen en het plezier in het leven te vergroten. Het studio biedt ook yoga, coaching, power walk en stressreductie in de regio Elburg, Doornspijk, Oldebroek, Nunspeet en Epe.

Wil je weten wat Liesbeth Godeschalk - Yoga, Coaching & Leefstijl (GLI) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liesbeth Godeschalk - Yoga, Coaching & Leefstijl (GLI) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liesbeth Godeschalk - Yoga, Coaching & Leefstijl (GLI)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liesbeth Godeschalk - Yoga, Coaching & Leefstijl (GLI) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Liesbeth Godeschalk - Yoga, Coaching & Leefstijl (GLI) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liesbeth Godeschalk – Yoga, Coaching & Leefstijl (GLI)

Bezoekers bekeken ook