Lerta-Nienhuis, h.o.d.n. Lerta-BI, Lerta-IM

Lerta-Nienhuis, h.o.d.n. Lerta-BI, Lerta-IM is een IT-consultancy gelegen aan Verlengde Schietweg 17 in .

Meer informatie over Lerta-Nienhuis, h.o.d.n. Lerta-BI, Lerta-IM in

Johan Nienhuis is de eigenaar van de website en handelsnamen Lerta-IM en Lerta-BI. Hij is een onafhankelijk consultant gespecialiseerd in business intelligence en informatie management. Onder de naam Lerta-BI voert hij opdrachten uit op het gebied van product management, engineering en analyse om organisaties meer data driven te maken. Lerta-IM richt zich op het management van ICT en biedt diensten aan op het gebied van Agile transities, product management, leveranciersmanagement, applicatie- en functioneel beheer, DevOps en Europees aanbesteden van ICT diensten. Johan heeft brede ervaring met zowel BI- als IM-opdrachten en kan organisatievraagstukken vanuit verschillende perspectieven in balans brengen. Hij is zowel succesvol in managementposities als bij technologie-gerelateerde opdrachten. Voor vragen en mogelijkheden kan er contact worden opgenomen via de website.

Wil je weten wat Lerta-Nienhuis, h.o.d.n. Lerta-BI, Lerta-IM verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lerta-Nienhuis, h.o.d.n. Lerta-BI, Lerta-IM of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lerta-Nienhuis, h.o.d.n. Lerta-BI, Lerta-IM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lerta-Nienhuis, h.o.d.n. Lerta-BI, Lerta-IM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Lerta-Nienhuis, h.o.d.n. Lerta-BI, Lerta-IM reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lerta-Nienhuis, h.o.d.n. Lerta-BI, Lerta-IM

Bezoekers bekeken ook