LAVU Haarden en Kachels

LAVU Haarden en Kachels is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Eperweg 55 in .

Meer informatie over LAVU Haarden en Kachels in

Lavu is een haardenbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van haarden en kachels. Ze hebben al veertig jaar ervaring en staan bekend om hun vakmanschap en innovatieve aanpak. Ze maken speciale projecten en ontwerpen op maat en streven altijd naar een perfect eindresultaat. Naast de haard of kachel zelf, hechten ze ook veel waarde aan de kwaliteit die warmte uitstraalt en het interieur sfeervol maakt. Ze werken met materialen zoals natuursteen, keramiek, speksteen, Italiaans stucwerk en houtsoorten van Italiaanse bodem. In de showroom kunnen klanten inspiratie opdoen en de haard in actie zien. Lavu denkt graag met de klant mee en is gesloten van 27-06-2023 t/m 25-07-2023.

Wil je weten wat LAVU Haarden en Kachels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LAVU Haarden en Kachels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LAVU Haarden en Kachels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LAVU Haarden en Kachels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar LAVU Haarden en Kachels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LAVU Haarden en Kachels

Bezoekers bekeken ook