Ketelaar Hifi

Ketelaar Hifi is een Hifi-winkel gelegen aan Parkweg 23 in .

Meer informatie over Ketelaar Hifi in

Ketelaar Hifi is een specialist in audio-kwaliteit en biedt een breed assortiment aan audioapparatuur. Ze hebben verschillende openingstijden gedurende de week, maar zijn gesloten van 29 juli tot en met 14 augustus. Ze laten zich adviseren door experts op het gebied van audio. Ze hebben recentelijk nieuwe producten toegevoegd aan hun assortiment, zoals de Mofi StudioDeck en StudioTracker platenspelers, de NAD M10V2 en C700 versterkers met geïntegreerde BluOs streaming functie, en de Cambridge Evo Serie met all-in-one versterkers.

Wil je weten wat Ketelaar Hifi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ketelaar Hifi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ketelaar Hifi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ketelaar Hifi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Ketelaar Hifi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ketelaar Hifi

Bezoekers bekeken ook