Joy Power Elburg

Joy Power Elburg is een Alternatieve genezer gelegen aan Havenkade 7 in .

Meer informatie over Joy Power Elburg in

Praktijk Joy Power Elburg biedt persoonlijke yogalessen, groepslessen en verschillende behandelingen aan. De eigenaar van de praktijk heeft verschillende therapieën en technieken uitgeprobeerd en toegepast om cliënten te helpen herstellen en zich beter te laten voelen. Ze werkt onder andere met voetreflexologie, Dorn-therapie, kleurenpunctuur, Emotional Freedom Therapy en Quantum Touch healingtechnieken. Daarnaast is ze ook een yogadocent en heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Ze begeleidt mensen op hun reis naar zelfgenezing door samen te werken met de cliënt en hen te stimuleren om vertrouwen te hebben in zichzelf en het behandelingstraject. Praktijk Joy Power biedt ook zwangerschapsyogalessen en organiseert verschillende workshops.

Wil je weten wat Joy Power Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joy Power Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joy Power Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joy Power Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Joy Power Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joy Power Elburg

Bezoekers bekeken ook