Jovani Sports

Jovani Sports is een Sportclub gelegen aan Honingsveldweg 13 in .

Meer informatie over Jovani Sports in

Jovani Sports biedt een breed scala aan sporten aan, waaronder Judo, Karate, Kickboksen, Aikido en Braziliaans Jiu Jitsu. Ze hebben ook een speciaal 'Fit 50+' programma waarin je op je eigen niveau uitgedaagd wordt. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en zelfs kinderen vanaf 3 jaar kunnen beginnen met judo. Jovani Sports zorgt ervoor dat kinderen zelfvertrouwen opbouwen en hun energie kwijt kunnen. Ze hebben verschillende locaties in Deventer, Elburg, Oldebroek, Olst, Diepenveen en Roelofarendsveen. Mensen met een laag inkomen kunnen een bijdrage ontvangen in de contributie. In de maanden augustus en september worden er geen inschrijfkosten berekend.

Wil je weten wat Jovani Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jovani Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jovani Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jovani Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Jovani Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jovani Sports

Bezoekers bekeken ook