Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij

Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij is een Hotel gelegen aan Smedestraat 5-7 in .

Meer informatie over Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij in

Hotel Elburg en Stadscafé de Tapperij heten gasten van harte welkom. Het hotel heeft 13 rookvrije kamers verspreid over 3 verdiepingen en ligt in het centrum van Hanzestad Elburg. Het Stadscafé bevindt zich in een nagebouwd handelsschip en serveert lunch, tapas, fingerfood en drankjes. De omgeving van Elburg biedt bezienswaardigheden zoals Walibi World, het Dolfinarium Harderwijk en Paleis Het Loo. Voor zakelijke gasten is er een zakelijk arrangement beschikbaar. De hotelkamers zijn gerenoveerd en bieden een schilderachtig uitzicht op Elburg. Het hotel is populair in de regio en biedt ook evenementen en live muziek aan in het Stadscafé. Reserveringen voor het café kunnen alleen telefonisch worden gemaakt.

Wil je weten wat Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij

Bezoekers bekeken ook