Het Proeflokaal Elburg

Het Proeflokaal Elburg is een Delicatessenwinkel gelegen aan Vischpoortstraat 23 in .

Meer informatie over Het Proeflokaal Elburg in

Het Proeflokaal Elburg is een winkel waar je heerlijke delicatessen kunt vinden. Ze hebben een ruim assortiment aan regionale en internationale producten, waaronder huisgemaakte lekkernijen. Daarnaast bieden ze ook Italiaanse borrelplanken aan en kun je bij hen terecht voor kookworkshops en masterclasses. Ze verkopen ook diverse kazen en vleeswaren uit Italië. Bovendien serveren ze de Passalacqua Harem, een melange van de beste koffies ter wereld. Naast hun winkel verkopen ze ook antipasti planken, maaltijdsalades en vers belegde broodjes. Het Proeflokaal Elburg is gevestigd aan de Vischpoortstraat 23 in Elburg en is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Wil je weten wat Het Proeflokaal Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Proeflokaal Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Proeflokaal Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Proeflokaal Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Het Proeflokaal Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Proeflokaal Elburg

Bezoekers bekeken ook