HEMA Elburg

HEMA Elburg is een Warenhuis gelegen aan Beekstraat 12 in .

Meer informatie over HEMA Elburg in

HEMA Elburg is een winkel met een breed assortiment, waaronder gordijnen, taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie en kleding. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je dit binnen 1-3 werkdagen doen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen, mits het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden, zoals producten met een houdbaarheidsdatum of op maat gemaakte artikelen. Daarnaast is het mogelijk om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook verschillende nabijgelegen HEMA-locaties, zoals in Epe, Heerde, Hattem, Zwolle-Stadshagen, Harderwijk, Nunspeet, Kampen-Zuid, Wezep, Dronten en Kampen.

Wil je weten wat HEMA Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar HEMA Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Elburg

Bezoekers bekeken ook