Hao Hua

Hao Hua is een Chinees restaurant gelegen aan Havenkade 6 in .

Meer informatie over Hao Hua in

Restaurant Hao Hua is een Chinees Oosters specialiteitenrestaurant gevestigd in Elburg, Gelderland. Het restaurant biedt verschillende specialiteiten uit de streken Kanton, Szechuan, Peking en Shanghai. In 2011 werd het restaurant verkozen tot het beste Chinese restaurant van Gelderland en behaalde het de zevende plaats in de Top 100 van Nederland. Naast een uitgebreide keuze aan oosterse specialiteiten, biedt het restaurant ook de mogelijkheid om te wokken en grillen. Daarnaast is er een afhaalservice en kan het restaurant catering verzorgen voor feestjes in oosterse stijl. Het restaurant beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Wil je weten wat Hao Hua verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hao Hua of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hao Hua? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hao Hua het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Hao Hua reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hao Hua

Bezoekers bekeken ook