Groepsaccommodatie 't Campvelt

Groepsaccommodatie 't Campvelt is een Groepsaccommodatie gelegen aan Verlengde Haerderweg 29 in .

Meer informatie over Groepsaccommodatie 't Campvelt in

De tekst gaat over 't Campvelt, een outdoorshop en groepsaccommodatie die al 75 jaar bestaat. De accommodatie is gevestigd in het bos op een mooie locatie in het Geldersch Landschap, op "De Haere". Ze bieden verschillende mogelijkheden zoals schoolkampen, vakantiekampen, teambuilding activiteiten en kinderfeestjes. Ook hebben ze een lasergameterrein in samenwerking met de landmacht, met echte bunkers, loopgraven en schuilplaatsen. Daarnaast verhuren ze fietsen en is er een café-petit en supermarkt in de buurt. Het adres van 't Campvelt is Verlengde Haerderweg 29, 8085 RJ Doornspijk en voor reserveringen kan er gebeld worden naar 06-23401896 of gemaild worden naar info@campvelt.com.

Wil je weten wat Groepsaccommodatie 't Campvelt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groepsaccommodatie 't Campvelt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groepsaccommodatie 't Campvelt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepsaccommodatie 't Campvelt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Groepsaccommodatie 't Campvelt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groepsaccommodatie ’t Campvelt

Bezoekers bekeken ook