Afgegeven Exploitatievergunning Artikel 2:28 APV Elburg

DeElburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Afgegeven Exploitatievergunning Artikel 2:28 APV Elburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De City Bar heeft een exploitaitievergunning ontvangen op grond van artikel 2:28 Apv van Elburg. Verzonden 23 januari 2024 Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na de verzenddatum een bezwaarschrift indienen. U moet dit bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 70, 8080 AB Elburg. U kunt hiervoor ook gebruik maken van het DigiD-bezwaarformulier op www.elburg.nl.Het indienen van een bezwaarschrift schorst niet automatisch de werking van de vergunning. Voor een schorsing van de werking van de vergunning, dient u op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) in te dienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, afdeling bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U moet dan wel tevens bezwaar maken tegen de vergunning.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deElburggids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElburggids.nl
Redactie deElburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elburg
  2. gmb-2024-40910

Gerelateerde berichten