Toestemming voor het aanpassen van de borstwering en raampartij op het perceel Vrijheidsstraat 2, 8081XD Elburg

DeElburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het aanpassen van de borstwering en raampartij op het perceel Vrijheidsstraat 2, 8081XD Elburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Elburg heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het aanpassen van de borstwering en raampartij op het perceel Vrijheidsstraat 2, 8081XD Elburg en omvat de volgende activiteiten:•Bouwactiviteit (omgevingsplan)Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.Bent u het niet eens met de vergunning?U kunt de gemeente tot zes weken na de datum van publicatie laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het gemeentehuis bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website https://www.elburg.nl/ van de gemeente. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0525-688 688.Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de Rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088-3616161. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deElburggids.nl op 04-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElburggids.nl
Redactie deElburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elburg
  2. gmb-2024-196939

Gerelateerde berichten