Ter inzagelegging gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Elburg – Vossenakker Zuid 2 en het ongewijzigd vastgesteld beeldkwaliteitsplan

DeElburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ter inzagelegging gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Elburg – Vossenakker Zuid 2 en het ongewijzigd vastgesteld beeldkwaliteitsplan.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend, dat de gemeenteraad op 18 december 2023 het bestemmingsplan Elburg - Vossenakker Zuid 2 en het beeldkwaliteitsplan Elburg – Vossenakker Zuid 2 heeft vastgesteld.Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor de bouw van 3 vrijstaande woningen en de definitieve inpassing van de speeltuinlocatie. Het beeldkwaliteitsplan vormt het welstandskader voor de woningbouw.Het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan en het raadsbesluit liggen vanaf de publicatiedatum (22 december 2023) op www.overheid.nl gedurende zes weken ter inzage. Om de stukken in het gemeentehuis in te zien kunt u, bij een van de medewerkers van Ruimtelijke Ordening, telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Daarnaast zijn de stukken raadpleegbaar via de website:https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.BPVOSSENAKKERZUID2-VST1Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan kunnen belanghebbenden, gedurende zes weken, met ingang van de dag na die waarop het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan en het raadsbesluit ter inzage zijn gelegd, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State via hetzelfde postadres. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer tijdens de beroepstermijn een schorsingsverzoek is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.22 december 2023Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElburggids.nl op 23-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElburggids.nl
Redactie deElburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elburg
  2. gmb-2023-550308

Gerelateerde berichten