Frix Fysio & Performance Elburg

Frix Fysio & Performance Elburg is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Kruismaten, Industriestraat 18A in .

Meer informatie over Frix Fysio & Performance Elburg in

Frix Fysio & Performance is een jong en deskundig fysiopraktijk in Elburg. Ze bieden verschillende fysiotherapeutische expertises aan, waaronder fysiotherapie, (sport)blessures, manuele- en psychosomatische fysiotherapie, werkplekonderzoek en sportmetingen. Daarnaast bieden ze ook inspanningstests aan om meer inzicht te krijgen in je fitheid en prestatieniveau. Frix Fysio & Performance staat bekend om hun professionaliteit en gezellige sfeer. Ze worden beoordeeld met een 9,2 door andere mensen. Je kunt een afspraak maken via het online intake formulier.

Wil je weten wat Frix Fysio & Performance Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frix Fysio & Performance Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frix Fysio & Performance Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frix Fysio & Performance Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Frix Fysio & Performance Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frix Fysio & Performance Elburg

Bezoekers bekeken ook