Fit en Slank met Herriet van Triest

Fit en Slank met Herriet van Triest is een Voedingsdeskundige gelegen aan Hellenbeekstraat 86 in .

Meer informatie over Fit en Slank met Herriet van Triest in

Fit & Slank is een programma dat mensen begeleidt naar een gezondere levensstijl. Ze focussen zich op een eenvoudig eetpatroon genaamd 'de Regel van 3 en de 7 Afspraken'. De cursussen en personal coaching bieden voedingsadvies, tips voor beweging en inzicht in gedrag en gewoonten. Het programma helpt mensen om hun streefgewicht te bereiken en zich zowel mentaal als fysiek vol energie te voelen. Er zijn veel succesverhalen van mensen die het programma hebben gevolgd en positieve resultaten hebben behaald. Fit & Slank biedt ook heerlijke en slanke recepten aan en is ook beschikbaar voor gewichtsconsulenten die willen franchisen. Het programma hanteert de Richtlijnen Goede Voeding, de Voedingsnormen en de Beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad en de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.

Wil je weten wat Fit en Slank met Herriet van Triest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit en Slank met Herriet van Triest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit en Slank met Herriet van Triest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit en Slank met Herriet van Triest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Fit en Slank met Herriet van Triest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit en Slank met Herriet van Triest

Bezoekers bekeken ook