Elburger Volleybal Vereniging (EVV) Bultman-Hartholt

Elburger Volleybal Vereniging (EVV) Bultman-Hartholt is een Volleybalclub gelegen aan Lange Wijden 33 in .

Meer informatie over Elburger Volleybal Vereniging (EVV) Bultman-Hartholt in

Dit jaar vond het 19e EVV Bultman-Hartholt Arie Zwijnenburg Beachvolleybaltoernooi plaats, waarbij het prachtige zomerse weer en de inzet van spelers, vrijwilligers en organisatie hebben bijgedragen aan een succesvol toernooi. Er werden sportieve wedstrijden gespeeld in verschillende categorieën. Helaas waren er enkele blessures, maar de EHBO was paraat. Daarnaast vond er een grote verloting plaats, waarbij Linda de hoofdprijs won. Ook was er het jaarlijkse EVV kamp voor jeugdleden, waar diverse spellen en activiteiten werden georganiseerd. Het kamp was zeer geslaagd en de kampleiding kijkt terug op een fantastisch mooi en gezellig kamp. Verder worden er beachvolleybaltrainingen georganiseerd in Oldebroek en heeft het EVV Jongens C1 team de regiobeker gewonnen. Het 19e EVV Arie Zwijnenburg Beachvolleybaltoernooi zal plaatsvinden op 16 en 17 juni en inschrijven is mogelijk via de website.

Wil je weten wat Elburger Volleybal Vereniging (EVV) Bultman-Hartholt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elburger Volleybal Vereniging (EVV) Bultman-Hartholt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elburger Volleybal Vereniging (EVV) Bultman-Hartholt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elburger Volleybal Vereniging (EVV) Bultman-Hartholt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Elburger Volleybal Vereniging (EVV) Bultman-Hartholt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elburger Volleybal Vereniging (EVV) Bultman-Hartholt

Bezoekers bekeken ook