Eef & Co

Eef & Co is een Winkel gelegen aan Vischpoortstraat 27 in .

Meer informatie over Eef & Co in

Bij Eef & Co in Elburg kunt u de kwaliteit en nostalgie van vroeger ervaren. Ze bieden keukentextiel, ouderwetse schoonmaakartikelen, borstelwerk, Bunzlau Castle serviesgoed en oud Hollands snoepgoed aan. De winkel hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en service, en streeft naar een beter milieu met hun collectie biologische producten. Ze hebben ook een zeepmakkerij waar ze heerlijke biologische zepen maken die geschikt zijn voor ieder huidtype. Daarnaast verkopen ze ook DDDDD linnengoed, Knit Factory keukentextiel, borstelwerk, en ouderwetse schoonmaakmiddelen. De winkel is verhuisd naar Vischpoortstraat 27 in Elburg. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Eef & Co verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eef & Co of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eef & Co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eef & Co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Eef & Co reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eef & Co

Bezoekers bekeken ook