Doornspijker IJsvereniging

Doornspijker IJsvereniging is een Schaatsbaan gelegen aan Rode Landsweg 1 in .

Meer informatie over Doornspijker IJsvereniging in

Op de website van de "Doornspijker IJsvereniging" vind je informatie over de ijsbaan in Doornspijk. De baan is nu gesloten na twee mooie dagen van schaatsplezier voor jong en oud. Er zijn vrijwillige bijdragen ontvangen en nieuwe leden en sponsoren ingeschreven. Er is ook dankbaarheid voor alle vrijwilligers die hebben geholpen met het prepareren van de baan. Daarnaast hebben ze veel reacties ontvangen op hun flyeractie en hebben ze veel nieuwe leden, donateurs en sponsoren kunnen verwelkomen. Ze bedanken de bedrijven en particulieren die hebben bijgedragen aan de Club van 50. De tekst wordt afgesloten met de vermelding van de laatste update op 17-2-2021 om 08:25.

Wil je weten wat Doornspijker IJsvereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doornspijker IJsvereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doornspijker IJsvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doornspijker IJsvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Doornspijker IJsvereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doornspijker IJsvereniging

Bezoekers bekeken ook