De Zwaluw Koffie en Zo

De Zwaluw Koffie en Zo is een gelegen aan Zwaluwenburg 3 in .

Meer informatie over De Zwaluw Koffie en Zo in

De tekst beschrijft een koffiehuis genaamd "De Zwaluw Koffie en zo" gelegen in een bos op de Veluwe in 't Harde, Gelderland. Het koffiehuis biedt diverse soorten koffie, frisdranken, thee, broodjes en ijscoupes aan. Het is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1794 en heeft een klein gezellig terras. Naast eten en drinken, kunnen gasten ook genieten van een high tea of schilderlessen. Het koffiehuis is geopend op vrijdag tot en met zondag, en tijdens schoolvakanties van woensdag tot en met zondag. Voor meer informatie kan men contact opnemen met het koffiehuis.

Wil je weten wat De Zwaluw Koffie en Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zwaluw Koffie en Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zwaluw Koffie en Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zwaluw Koffie en Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar De Zwaluw Koffie en Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zwaluw Koffie en Zo

Bezoekers bekeken ook