Christengemeente Veluwe

Christengemeente Veluwe is een Christelijke kerk gelegen aan Oude Harderwijkerweg 61 in .

Meer informatie over Christengemeente Veluwe in

Christengemeente Veluwe is een jonge, Bijbelgetrouwe gemeente van ongeveer 50 mensen. Ze komen iedere zondag om 10:00 uur samen in Doornspijk. Voor de kleine kinderen is er kinderoppas beschikbaar, maar ze zijn ook welkom in de dienst. Na de dienst is er een gezamenlijke lunch waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. De diensten worden gehouden in Dorpshuis 'Ons Huus' op Oude Harderwijkerweg 61 in Doornspijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: info@cg-veluwe.nl of telefoon: 0610 729 810.

Wil je weten wat Christengemeente Veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christengemeente Veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christengemeente Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christengemeente Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Christengemeente Veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christengemeente Veluwe

Bezoekers bekeken ook