Chalet Dennenvelt

Chalet Dennenvelt is een Vakantiewoningverhuur gelegen aan Verlengde Haerderweg 5, Q5 in .

Meer informatie over Chalet Dennenvelt in

Chalet Dennenvelt is een prachtig chalet gelegen op het Bospark Dennenrhode, midden in het bos op 325 m2 eigen grond. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, met de zandverstuiving op slechts 200 meter afstand. De prijzen voor het verblijf zijn inclusief BTW, schoonmaakkosten, gas/water/licht en toeristenbelasting. Gasten hebben positieve ervaringen gedeeld over de mooie locatie, het moderne chalet en de voorzieningen in en rondom het park. Het gebied biedt prachtige wandelmogelijkheden en een rustige omgeving. Voor boekingen kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Chalet Dennenvelt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chalet Dennenvelt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chalet Dennenvelt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chalet Dennenvelt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Chalet Dennenvelt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chalet Dennenvelt

Bezoekers bekeken ook