Carolien Driessen

Carolien Driessen is een Golfinstructeur gelegen aan Leeuwerik 7 in .

Meer informatie over Carolien Driessen in

Carolien Driessen is een A-golfprofessional die golflessen, course management en andere diensten aanbiedt om golfers van alle niveaus te helpen hun techniek te verbeteren. Ze heeft een breed scala aan golfprogramma's samengesteld, waaronder golflessen, course management, golfcursussen, golfreizen en Capto putting analyse. Carolien organiseert ook golfreizen naar Duitsland in mei 2022 en biedt Capto putting sessies aan. Ze staat bekend als een serieuze golfpro die op een professionele, duidelijke en vriendelijke manier golfles geeft. Haar doel is om golfers te helpen betere scores te behalen en meer plezier te hebben in het golfen. Carolien is gevestigd op Golfbaan het Rijk van Nunspeet op de Veluwe.

Wil je weten wat Carolien Driessen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carolien Driessen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carolien Driessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carolien Driessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Carolien Driessen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carolien Driessen

Bezoekers bekeken ook