Campvelt Outdoor Lasergame

Campvelt Outdoor Lasergame is een Lasergamecentrum gelegen aan Verlengde Haerderweg 27 in .

Meer informatie over Campvelt Outdoor Lasergame in

Outdoorlasergamen biedt de ultieme ervaring voor zowel kinderfeestjes als volwassenen. Het lasergameterrein, ontworpen in samenwerking met de landmacht, bevindt zich in de bossen op de Veluwe. Het spel zorgt voor een unieke ervaring en volwassenen krijgen een camouflage-overall en een lasergun met vizier waarmee ze tot wel 100 meter ver kunnen schieten. Er zijn ook mogelijkheden voor groepen, vrijgezellenfeesten en teamuitjes. Daarnaast biedt Outdoorlasergamen ook GPS Laser of Treasure Hunts aan in de prachtige natuur rondom hun accommodatie. Het is zelfs mogelijk om in het donker te lasergamen tijdens een Night-lasergame. Tenslotte is het ook mogelijk om op locatie lasergamen.

Wil je weten wat Campvelt Outdoor Lasergame verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Campvelt Outdoor Lasergame of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Campvelt Outdoor Lasergame? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Campvelt Outdoor Lasergame het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Campvelt Outdoor Lasergame reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Campvelt Outdoor Lasergame

Bezoekers bekeken ook