Camping de Scheepsbel

Camping de Scheepsbel is een Kampeerterrein gelegen aan Klaterweg 9 in .

Meer informatie over Camping de Scheepsbel in

Camping de Scheepsbel bevindt zich in het midden van de Veluwe en is omringd door bossen, heide en een zandverstuiving met dieren. De camping heeft nu 2 nieuwe zwembaden van in totaal 490 m2, wat twee keer zo groot is als voorheen. Voor het seizoen 2023 zal het waterpark volledig worden gerenoveerd en worden de verouderde 3 kleinere zwembaden vervangen. Kinderen kunnen genieten van een nieuw speelkasteel en een indoorspeeltuin. De camping is ideaal gelegen voor natuurliefhebbers en er zijn verschillende attractieparken in de buurt. Er wordt veel animatie georganiseerd op de camping, zoals knutselen, dansen en speurtochten. Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodaties en er is wifi beschikbaar tegen betaling. Het restaurant is geopend van 21-04-2023 tot 01-10-2023, waarbij het in het laagseizoen op bepaalde dagen geopend is en in het hoogseizoen alle dagen.

Wil je weten wat Camping de Scheepsbel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Scheepsbel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Scheepsbel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Scheepsbel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Camping de Scheepsbel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Scheepsbel

Bezoekers bekeken ook