Buddy's Elburg

Buddy's Elburg is een Bowlingbaan gelegen aan Flevoweg 5 in .

Meer informatie over Buddy's Elburg in

Buddy's bowling en bites is een nieuwe horecazaak in Elburg, gelegen op het recreatieoord Veluwestrandbad. Bij Buddy's zijn er tal van mogelijkheden voor een avondje gezelligheid, zoals bowlen, eten en biljarten. Het restaurant biedt een diverse menukaart met onder andere huisgemaakte spareribs en speciaalbieren. Daarnaast beschikt Buddy's over 3 poolbiljarttafels, 1 carambole biljart en 2 dartborden. Er zijn ook 4 hypermoderne bowlingbanen met led verlichting beschikbaar. Deze kunnen geboekt worden voor groepen tot 135 personen en kinderfeestjes. Voor feesten en groepen boven de 15 personen zijn er verschillende arrangementen mogelijk, zoals een warm en koud buffet of een barbecue. Het team van Buddy's staat klaar om de wensen van de gasten te bespreken.

Wil je weten wat Buddy's Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buddy's Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buddy's Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buddy's Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Buddy's Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buddy’s Elburg

Bezoekers bekeken ook