Broodbaas

Broodbaas is een Bakkersbenodigdheden gelegen aan Zuiderzeestraatweg Oost 18 in .

Meer informatie over Broodbaas in

De BroodBaas, bekend van Bakkerij Schuld, heeft nu zijn eigen bakmixen op de markt gebracht. Momenteel zijn er 9 verschillende smaken, waaronder aardbeien roomcake mix, boerencake mix en dark chocolate cake mix. De bakmixen zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met duidelijke instructies voor het gemakkelijk bereiden van cakes, cupcakes, muffins, koekjes en pannenkoeken. De verpakkingen zijn precies op maat gemaakt voor de thuisbakker, met 400 gram mix per product. Daarnaast zijn er tal van recepten beschikbaar om de bakmixen verder op smaak te brengen met vers fruit, chocolade, honing en meer. De BroodBaas is Jan-Aart Schuld en de producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de meesterbakkers van SCHULD. Het assortiment zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

Wil je weten wat Broodbaas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broodbaas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broodbaas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broodbaas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Broodbaas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broodbaas

Bezoekers bekeken ook