Brides to be

Brides to be is een gelegen aan Gerichtenweg 8 in .

Meer informatie over Brides to be in

Carmen Brehler is een 24-jarige make-up artist, haarstylist en schoonheidsspecialist uit Dronten. Ze heeft al sinds jonge leeftijd interesse in beauty en heeft zich gespecialiseerd in visagie en hairstyling aan de B Academy Amsterdam. Ze heeft ook een intensieve training in bruidskapsels gevolgd bij de Baron Academy. Carmen heeft haar eigen schoonheidssalon, Beautysalon Studio C in Elburg, waar ze professionele bruidsmake-up en hairstyling aanbiedt. Als je geïnteresseerd bent in haar stijl, kun je contact met haar opnemen via het contactformulier op haar website.

Wil je weten wat Brides to be verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brides to be of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brides to be? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brides to be het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Brides to be reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brides to be

Bezoekers bekeken ook