Bij Ellen

Bij Ellen is een gelegen aan Vischpoortstraat 14 in .

Meer informatie over Bij Ellen in

Bij Ellen is een lunchroom in Elburg waar je terecht kunt voor heerlijke vers belegde broodjes. Naast dat je er gezellig kunt lunchen, kun je ook zakelijke broodjes bestellen voor een vergadering of zakelijke lunch. Bij Ellen biedt een uitgebreid assortiment aan, dus er is voor ieder wat wils. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website. Bij Ellen is gevestigd aan de Vischpoortstraat 14 in Elburg. Deze lunchroom wordt mogelijk gemaakt door Beter Bekend en het copyright is in handen van Bij Ellen.

Wil je weten wat Bij Ellen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Ellen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Ellen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Ellen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Bij Ellen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Ellen

Bezoekers bekeken ook