Aanvraag vergunning voor het renoveren van het dak op het perceel Noorderkerkstraat 6, 8081EV Elburg

DeElburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het renoveren van het dak op het perceel Noorderkerkstraat 6, 8081EV Elburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Elburg heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het renoveren van het dak op het perceel Noorderkerkstraat 6, 8081EV Elburg en omvat de volgende activiteiten: •rijksmonumentenactiviteit met betrekking tot een gebouwd of aangelegd monument •Bouwactiviteit (omgevingsplan) Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 27 juni 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met domein Dienstverlening van de gemeente Elburg. Dit kan via het telefoonnummer 0525-688 688.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElburggids.nl op 17-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElburggids.nl
Redactie deElburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elburg
  2. b192dc5973d1650f6300078b01d54b17

Gerelateerde berichten