Atelier Eldovi

Atelier Eldovi is een Meubelmakerij gelegen aan Noorderbreedte 10 in .

Meer informatie over Atelier Eldovi in

Atelier Eldovi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het herstofferen van meubels, het maken van outdoor kussens en project stoffering. Ze bieden ook online herstoffering aan. Het bedrijf heeft een collectie retro ontwerpen en staat voor het hergebruik van modellen uit het verleden. Ze bieden verschillende materialen aan voor het stofferen van meubels. Daarnaast voeren ze ook textielreparaties uit, zoals het repareren van scheuren in voortenten en defecte ritsen. Atelier Eldovi is ook gespecialiseerd in het vervangen van kussens voor boten, caravans en campers. Ze bieden nieuwe outdoor stoffen aan voor het maken van loungebanken en tuinsets. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, service en persoonlijk contact. Ze zijn gevestigd in Elburg en hebben openingstijden van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur. Het is aanbevolen om van tevoren te bellen, omdat ze soms onderweg zijn voor werkzaamheden buiten de deur.

Wil je weten wat Atelier Eldovi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atelier Eldovi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atelier Eldovi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atelier Eldovi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Atelier Eldovi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atelier Eldovi

Bezoekers bekeken ook