Aan de Gracht Elburg

Aan de Gracht Elburg is een Brasserie gelegen aan Havenstraat 5 in .

Meer informatie over Aan de Gracht Elburg in

De tekst beschrijft verschillende activiteiten en informatie over een brasserie genaamd Gracht in Elburg. In de brasserie kunnen gasten genieten van ontbijt, lunch, high tea en borrelhappen. Er is ook een kunstatelier waar mensen creatief bezig kunnen zijn met schilderen en aardewerk. Daarnaast biedt Gracht ook dagbesteding aan, waarbij mensen geholpen worden om hun doelen te bereiken en hun talenten te ontdekken. Verder wordt er vermeld dat Gracht een stadsbrouwerij heeft waar speciaalbier wordt gebrouwen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag is Gracht gesloten. Het contact kan worden opgenomen via telefoon of e-mail, en het adres is Havenstraat 5, 8081 GN Elburg, Gelderland.

Wil je weten wat Aan de Gracht Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aan de Gracht Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aan de Gracht Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aan de Gracht Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elburg. Opzoek naar Aan de Gracht Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aan de Gracht Elburg

Bezoekers bekeken ook